Tips og triks til en unik reise

Det har aldri vært så enkelt å reise rundt i verden som det er nå, og det er mange steder i verden som ikke har plass til flere turister. Kanskje er du også én som ikke ønsker å være et sted med mange mennesker på samme tid? Du får derfor noen tips her til en unik reise, som ikke trenger å være den «klassiske» turist reisen.

Bli en del av de lokale

Det vi anbefaler er å prøve noe helt nytt når du skal bo der. Det finnes virkelig mange backpacker steder hvor du kan møte noen unike mennesker fra hele verden, eller prøve noe helt nytt å test ut sofasurfing! Noe annet som er anbefalt er å lære litt av språket innen du reiser, så du forhåpentligvis kan få en mer autentisk og lokal reise. Meld deg på Facebook grupper som gir tips til alternative ruter i de land du vil besøke, og spør noen om de kjenner noen i landet som kan gi noen tips – eller være en guide for en dag? Vi vil også anbefale å sjekke nettsteder og Facebook grupper hvor man kan bo med en familie, som gjør hele turen enda mer autentisk.

Reis lett, beveg deg mer

Vi anbefaler også å ta med kun en ryggsekk, så du kan enklere bevege deg. Og da mener vi at du kan være mer fleksibel logistikk messig. Det er ikke alltid lett å reise rundt med koffert, og du kan lettere ta en buss eller gå med en ryggsekk. Vi anbefaler derfor å bruke en hengevekt til å veie ryggsekken, så du ikke får en saftig bot på flyplassen. Innen du reiser anbefaler vi også at du kjøper med en liten apotek pose med smertestillende og plaster, i tilfellet det skjer noe på dine nye eventyr.

admin