Stort utvalg av klarinetter online

Det herlige musikkinstrumentet klarinetten er en del av treblåsfamilien. Dette betyr dog ikke at de moderne klarinetter fremstilles av tre, som det var tilfelle tidligere. “Klarinett” betyr – oversatt fra italiensk – en “liten trompet”, og dette skyldes at den i starten av instrumentets historie minnet om en trompet. Men siden den gangen har klarinetten utviklet seg og gjennomgått mange faser, noe som betyr at den i dag er et veldig allsidig instrument med mange bruksområder og egenskaper.

Klarinetten går flere hundre år tilbake i historien, og instrumentet anvendes innen mange forskjellige typer og sjangere av musikk. Her kan den blant annet brukes i klassisk musikk som et flott supplement til de øvrige instrumenter i orkesteret, eller klarinetten kan stå alene i sjangere som jazz og lignende. Den gir en helt unik lyd, og det er mulig å skape mange forskjellige uttrykk med klarinetten.

Du kan spille klarinett uansett om du er nybegynner innen musikkens verden, om du har holdt på med andre instrumenter tidligere, eller om du allerede er øvet og erfaren klarinettist. Hos Danmusikk.no kan du finne et stort utvalg av klarinetter, og her kan du helt sikkert også finne en som passer for deg, ditt budsjett og ditt erfaringsnivå. Du finner blant annet klarinetter fra anerkjente og populære Yamaha, George Hennesey eller Chateau, og du er alltid garantert en høy kvalitet fordi hvert eneste produkt håndplukkes for å passe til dine behov.

Besøk Danmusikk.no og se det store utvalget av klarinetter for nybegynnere og erfarne musikere. Du finner selvfølgelig også alt det tilbehøret du trenger – rett fra notebøker og stativer til deler som fliser eller munnstykker. Du er alltid garantert høy kvalitet, konkurransedyktige priser samt en super service hver gang du handler hos Danmusikk.no. Og husk – klarinetter er for alle, uansett hvor mye du vet og kan på forhånd. 

Maria Laugesen