Stort utvalg av beachflagg

Skal din virksomhet være synlig ved den neste store sportsevent? Da skal du investere i et beachflagg. Et beachflagg er kort sagt et avlangt, avrundet eller firkantet flagg som fester i en stang i den ene siden, mens den andre siden er fri. I bunnen er det en stor fot som sørger for at flagget kan stå stabilt. Det finnes mange fordeler ved beachflagg, som gjør at det er den helt optimale løsningen når du skal bruke et utendørs reklamesystem. For det første gjør selve designen at flagget kan bevege seg i vinnen, og at det derfor kan tåle litt av hvert i forhold til vinn og vær. Det samme sikrer foten, som gjør at flagget står stabilt på alle typer underlag – både gress, sand, stein osv. 

For det andre har flagget et sporty design og utseende, noe som gjør at det passer perfekt inn ved løp, fotballkamper eller andre sportsevents samt for butikker som tilbyr produkter eller tjenester innen sport, trening eller uteliv. Flagget har samtidig to flater til trykk, slik at ditt budskap alltid er synlig uansett hvilken vei kunden kommer fra, og hvordan flagget beveger seg i vinnen.

Hos Easydisplay.no finner du et bredt sortiment av beachflagg. Du finner forskjellige høyder – alt fra 2 meter til mer enn 5 meter – og former, og designen varierer fra modell til modell. Felles er dog en høy kvalitet på trykkflaten, et stabilt flagg og en flott og gjennomført design. Samtidig er det mulighet til forskjellige forankringsløsninger på hver enkelt modell slik at det kan tilpasses dine behov. Noen inkluderer for eksempel vannbagger eller vekter til ekstra støtte for foten, mens andre kommer med inkludert transportveske. Alle flagg er enkle å sette opp og pakke ned igjen, slik at du kan ha de med deg til ulike events, på messer osv.

Maria Laugesen