Stilige og komfortable sneakers

Sneakers, joggesko, treningssko – kjært barn har mange navn. Denne type sko har blitt utrolig populær de seneste årene, og i dag eier de fleste minimum ett par. Sneakers er herlige fordi de finner balansen mellom komfort og stil. De kan anvendes til alle anledninger, og så finnes de i så mange forskjellige varianter, at du helt sikkert også kan finne et par for deg. Er du på utkikk etter et par nye joggesko, da kan det være en god idé å se på merket Asfvlt. Asfvlt er en veldig anerkjent og populær produsent innen sneakers, og de leverer noen herlige kolleksjoner som lever opp til høyeste standard når det gjelder kvalitet og design.

Asfvlt sneakers er et fransk merke som ble etablert tilbake i 2013. Siden sin lansering på det europeiske markedet har merket nærmest eksplodert, og i dag legger de seg blant de absolutt største spillere på markedet. For Asfvlt sko ligger fokus på å kombinere tidløs og edgy design, praktiske og komfortable løsninger, samt super kvalitet og lekre materialer. Det betyr at du får en sko med maksimal ytelse og et alltid sterkt og nyskapende design. Her er det lagt vekt på det gode håndverket, og selv den minste detaljen er gjennomtenkt for å skape en sko som fungerer akkurat som den skal. Dette kan merkes i komforten og skoens passform, som er helt enestående.

Deres kolleksjoner inkluderer en lang rekke innovative designs med de superlette såler som kjennetegn. Du kan finne materialer som både knit, ull, neoprene og suede blant modellene. Du vil alltid kjenne igjen det sporty looket og en moderne design, men du kan fritt velge mellom en lang rekke ulike modeller for å finne akkurat din personlige favoritt. Én av de modeller som uten tvil har vært blant de beste selgende er den lekre Speed Sock. Skoen har en simpel, trendy og stilig design som gjør at den kan anvendes til både sport og hverdag, og lett kan brukes til penere antrekk. Her får du en sko i mykt mesh-materiale med behagelige og tekniske såler i neopren som former seg etter foten. Hælen er polstret og gir god støtte til foten, noe som gjør at komforten er helt i topp.

Så er du på utkikk etter en slitesterk, stilig og nyskapende joggesko, da er Asfvlt sko et veldig godt bud. Finn din nye Speed Sock eller en av de andre herlige modeller allerede i dag.

Maria Laugesen