Skånsom flekkfjernersåpe

Med en effektiv flekkfjernersåpe trenger du ikke bekymre deg om å fjerne vanskelige flekker fra klær og andre tekstiler. De fleste har opplevd å få en fettflekk på kjolen under matlaging, en rødvinsflekk på skjorten ved julebordet eller gress på barnas bukser. Med vanlig såpe er det utrolig vanskelig å få bort slike flekker fullstendig, og du risikerer å gjøre flekken enda verre under vask. Men hos På Stell kan du finne en flekkfjernersåpe som vil gjøre oppgaven både rask og enkel.

På Stell Sitronsåpe er en svært effektiv flekkfjernersåpe som kan anvendes på alle de mest vanlige tekstiler som bomull eller tøysko samt en lang rekke andre materialer som tre. Slik kan du fjerne flekker både på plagg, møbler og lignende. Den kan brukes til å fjerne en lang rekke vanskelige flekker fra frukt og juice, sminke, fett og olje, jord, rødvin og mye mer. Den er rask og enkel å anvende i hverdagen, og den kan både brukes før vask, eller når du ikke ønsker å vaske dine plagg. Alt du må gjøre er å gni på såpen på flekken, vente på at den virker, og så tørke det av igjen – og eventuelt vaske plagget. Er det en gammel flekk, da må du vente litt på at den virker, men På Stell Sitronsåpe virker både raskt og effektivt.

Samtidig er såpen utrolig skånsom mot både deg og miljøet. Den er basert på naturlige ingredienser og er fullstendig økologisk nedbrytbar. Den inneholder ingen av de skadelige ingredienser som kan påvirke deg eller miljøet på en negativ måte, og du risikerer ikke å skade deg selv eller dine plagg. Og så har den i tillegg en herlig lukt av sitron, som får dine plagg til å lukte godt og friskt. Besøk Paastell.no og kjøp din flekkfjerner sitronsåpe allerede i dag.

Maria Laugesen