Senkefjærer for din bil

Senkefjærer er det riktige å anvende når du vil senke høyden på din bil. Det er fjærer som monteres i bilen direkte på bilens standard støtdempere, og som sikrer at du kan justere høyden ned til det ønskede. Du kan naturligvis også anvende de hvis dine gamle fjær har knekt og må skiftes ut. Senkefjærer er en billig og simpel løsning, som kan brukes som alternativ til standardfjærer, og som gir optimal komfort. Ved å senke bilen din oppnår du et mer sporty og stilig look, bilen kommer til å oppleve mindre vinnmotstand – noe som senker forbruk av drivstoff og forbedrer kjøreopplevelsen – og du får bedre veigrep, slik at det blir mer sikkert og stabilt å kjøre.

Slik finnes det altså flere fordeler ved å anvende senkefjærer i din bil. Hos Billige-senkesett.no får du et stort utvalg av senkefjærer for alle biler. Her finner du noe for alle behov og budsjetter, slik at du fritt kan tilpasse det etter hva du ønsker. De billigste merker er for deg som ikke vekter veigrep, stabilitet og komfort spesielt høyt, men som bare ønsker en lavere bil. For deg med litt høyere krav kan du f.eks. velge fjærer fra Vogtland, som er produsert i stål av god kvalitet, og som har en ordentlig coating som gir ekstra beskyttelse.

I toppklassen finner du senkefjærer fra Eibach og H&R. De er de absolutt førende på markedet, og deres fjærer produseres av de beste stål og trekkes med en sterk coating. Her er teknologi, materialer og design i topp slik at du får de mest optimale kjøreegenskaper ved å anvende disse. Du kan også vurdere om du hellere skal ha et komplett senkesett, sportsunderstell eller justerbart senkesett. Les mer om dine forskjellige alternativer, og finn den løsningen som passer best for deg og din bil hos Billige-senkesett.no.

Maria Laugesen