Salgsdugnad på fremmarsj

Dugnad er en gammel tradisjon som kommer helt fra vikingtiden, og dugnad betyr på norrønt “god gjerning”. Men denne tradisjonen har aldri vært så i live som nå, og den er konstant i utvikling. Det har gått fra å være en nødvendig ting man gjør for nabolaget ved å arrangere en dugnad, til å faktisk samle inn penger til å utføre et prosjekt. Spesielt er det for idrettslag, klasser, russebiler eller andre foreninger hvor det ikke er så mye økonomi. Derfor er salgsdugnad noe som man ofte ser i det siste, da salgsdugnaden er en enkel måte å tjene penger på og sette i sparebøssa.

Det er derfor mange aktører på banen som arbeider med salgsdugnad og for å gjøre det enklere for de ulike gruppene å arrangere en dugnad. De fleste selger noen klassiske dugnadsprodukter som stearinlys, kaker, julekort, syltetøy, sokker, tennbrikker og mye annet som er enkelt å selge. En de store spillerne er Norgesbriketten som selger miljøvennlige tennbriketter.

1. Miljøvennlige tennbriketter med kvalitet

En av de store leverandørene for dugnadsprodukter er Norgesbriketten, som leveres av Dugnadseksperten AS. Det har nemlig vært en stor forespørsel etter tennbriketter, og også tennbriketter til dugnad, at Norgesbriketten har gått inn for å utvikle den beste tennbriketten. Det har tatt lang tid å utvikle dette produktet, men nå er altså den tiden gjort at en kvalitetsprodukt er skapt. Derfor sier også Norgesbriketten selv at de har satt et mål om å tilby verdens beste tennbriketter. I tillegg til dette er disse tennbrikettene også miljøvennlige, da de er FSC sertifisert. Dette betyr at sponet er fra bærekraftig skogbruk.

2. Verdens beste tennbrikketter – og god service

Ikke nok med at Norgesbriketten har de beste tennbrikettene i verden, men de yter også god service gjennom sin hjenneside. Du får blant annet rask levering, returrett og en lang betalingsfrist. Dette vil si at du kan enkelt planlegge en dugnad, utføre den og betale etter dugnaden er ferdig. Det er det de kaller for risikofri dugnad. Norgesbriketten har også en fortjenesteskalkulator på siden så deres gruppe kan enkelt kalkulere hva dere skal kjøpe for å få den fortjenesten dere ønsker.

Med andre ord blir det ikke bedre, tryggere eller raskere enn hos dem når det kommer til dugnad. Det som også er positivt at pakkene er små nok til å ta med seg fra dør til dør, hvis det er på den måten dere ønsker å selge produktene.

admin