Enkel og effektiv flekkfjerning

Fett og olje er en klassisk flekk å få på seg når man lager mat. Mange har helt sikkert opplevd å ha skiftet om til skjorte, kjole eller lignende før maten er helt klar, og så spruter det opp med fett fra pannen eller gryten når du står på kjøkkenet – eller når dere sitter ved bordet og spiser. En fettflekk kan være utrolig vanskelig å få av igjen, men med På Stell Flekkfjernersåpe trenger du ikke bekymre deg. Den kan nemlig benyttes her og nå, uansett om plagget skal vaskes eller ikke, og så virker den svært effektivt på en lang rekke forskjelige plagg og tekstiler. 

Flekkfjernersåpen er basert på naturlige ingredienser og har noen svært effektive egenskaper som gjør at den kan fjerne flekker fra fett og andre vanskelige ting. Du må bare ta av plagget, og gni på forsiktig med flekkfjernersåpen inntil du ser at flekken begynner å forsvinde. På nye flekker går det oftest veldig fort, mens du må vente litt lenger med de gamle. Etterfølgende er det bare å kaste plagget i vaskemaskin som vanlig. Du har også muligheten til å fjerne flekker fra klær som ikke skal i vaskemaskin, for eksempel hvis du er gjest hos noen andre og fortsatt skal ha på skjorten etterfølgende. Her følger du samme metode, men du legger plagget i press mellom f.eks. strykebrett og strykejern med et håndkle mellom. 

På Stell Flekkfjernersåpe fjerner altså ulike flekker raskt og enkelt i hverdagen, stort sett uansett hvilket materiale det gjelder og hvilken type av flekk det er. På nettsiden kan du lese mye mer om å fjerne flekker på plagg, og du kan selvfølgelig også kjøpe din flekkfjernersåpe i dag. Husk på at den er både effektiv og skånsom, at den er basert på naturlige ingredienser, og at den er økologisk nedbrytbar. 

Maria Laugesen