Effektiv og skånsom flekkfjerning

Alle har opplevd det: man har gjort seg helt klar til den store julemiddagen med fin kjole eller skjorte, og plutselig søler man rødvin på klærne. Eller man skal fikse det siste på kjøkkenet etter man har skiftet om, og så kommer det en stor fettflekk på jakken eller blusen. Det kan også være at barna kommer inn med flekker fra gress på buksen, søler juice og brus på duken, eller har fått jord på sin nye jakke. Flekker oppstår lett i hverdagen, og de er umulige å unngå. Heldigvis kan du unngå at flekkene sitter fast og ødelegger dine klær. Med en god og effektiv flekkfjerner har du nemlig et våpen uansett hvilken flekk som skulle oppstå.

Med På Stell Sitronsåpe kan du fjerne flekker raskt, enkelt og effektivt i hverdagen. Den kan anvendes på alle de mest vanlige tekstiler, slik at du kan bruke den på både duken, skjorten, kjolen eller tilmed tremøbler. Såpen virker effektivt mot en lang rekke av flekker som både frukt og juice, sminke, jord, fett, rødvin og mye mer. Slik er det stort sett ikke en flekk du ikke kan fjerne med På Stell Sitronsåpe. Du fukter bare området på plagget, gnir på flekkfjernersåpen og venter – avhengig av hvor gammel flekken er – på at den begynner å virke. Etterpå kan du vaske plagget helt som vanlig, og så får du ut et plagg som er godt som nytt og helt uten flekker.

Slik kan du fjerne flekker på kort tid i hverdagen. På Stell Sitronsåpe er samtidig utrolig skånsom mot dine plagg, mot deg og mot miljøet. Den er økologisk nedbrytbar og inneholder ingen av de skadelige ingredienser som syntetisk parfym, amoniakk eller andre tilsettings- og fargestoffer som kan påvirke deg eller miljøet negativt. Finn din flekkfjernersåpe hos Paastell.no i dag og opplev selv resultatet.

Maria Laugesen