Dugnad for deres russefeiring

Fra det sekundet norske ungdommer starter på videregående – og kanskje tilmed tidligere – begynner de å glede seg til russefeiringen. Etter tre års utdanning er det nemlig tid til å avslutte det med en stor fest. Når man er russ handler det om å ha det morsomt sammen med klassen sin og alle de andre unge, som også blir russ. Det er én stor fest, og det er helt sikkert en tradisjon og opplevelse man aldri glemmer. Vil dere sikre den beste festen når dere blir russ, uten å bruke alt for mye penger fra egen lomme? Da kan dugnad for russ være den helt riktige løsningen for dere. 

Det skal nemlig tjenes penger til transport, mat og drikke, klær og mye annet i forbindelse med feiringen, og ofte er det slik at feiringen blir både lenger og bedre dersom det er styr på det økonomiske. Med supplement fra dugnad kan dere få årets beste fest! Hos Norskdugnad.no hjelper de kommende russer med å få styr på den økonomiske delen av prosjektet. Det fungerer ved at dere kan videreselge toalettpapir, såpe eller lignende til venner, bekjente, familie osv. Dette kjøper dere inn til en veldig billig pris på nettsiden, og så selger dere det videre med en litt høyere pris for å få fortjeneste på hvert salg.

Produktene fra norskdugnad.no er alle av høy kvalitet, slik at kjøperen faktisk får et brukbart hverdagsprodukt av høy standard. Det er enkelt å bestille, du får rask levering, og hele prosessen er trygg og sikker. Samtidig får dere en super service gjennom hele prosessen, og dere kan få masse tips og hjelp til hvordan dere får den mest suksessfulle opplevelsen. Husk på at går dere tidlig i gang, da rekker dere mest sannsynlig flere salg, og slik kan dere tjene inn masse penger til den store feiringen.

Maria Laugesen