Bli klar til jakt i dag

Drømmer du om å begynne med jakt, men vet du ikke helt hvordan du skal komme i gang? Eller har du kanskje allerede forberedt den første jakten, men mangler du de siste forberedelser? Da kan du bli klokere her. Når du skal på jakt er det viktig først og fremst å sette seg inn i reglene slik at du har fult styr på disse. Du må vite hvor og når du har lov å jakte, og så må du vite hvilke tillatelser du må ha, og hvilke regler som gjelder ved kjøp av jaktkort. Vil du ha med hunden, da må du vite hvilke regler som gjelder for bruk av hund under jakt. Og så bør du også kjenne de viktigste punkter i viltloven. Da er du sikker på at jakten blir innen lovens rammer, og at du ikke er til fare for deg selv eller andre.

Men lov og regler er ikke det eneste du må ha styr på til din første jakt. Det er nemlig helt kritisk å ha med seg det riktige utstyret. Det er det flere årsaker til. Først og fremst er korrekt utstyr viktig for at sikkerheten er i topp – både for deg selv, andre jegere og viltet. Dernest er det essensielt med riktig utstyr for å sikre at jakten blir en god opplevelse, og at du får mest mulig ut av det.

Med Jaktogfriluft.no kan du bli helt klar for din første jakt. Her finner du det nok viktigste utstyr av alt: våpen. Du kan velge mellom rifle, hagle, håndvåpen og mer, og så finner du selvfølgelig også alt innen ammunisjon på siden. I tillegg kan du finne masse praktisk våpentilbehør som lyddempere, magasiner, oppbevaring og mye mer. Men hvis du i det hele tatt vil finne viltet, da trenger du også annet utstyr. Her kan du for eksempel finne kikkerter, sikter og annen optikk slik at du får best mulig utsyn. Av annet brukbart jaktutstyr kan du velge mellom feller, lokkejakt, jaktradio, kamuflasje, GPS og mye annet som øker din sannsynlighet for å få utbytte av din jakt.

Også påkledningen er viktig når du går på jakt. Den må være komfortabel og praktisk, og så skal den gjøre deg lite synlig når du jakter. På Jaktogfriluft.no finner du blant annet jakker, bukser, fottøy og alt du ellers trenger innen klær. Besøk nettsiden i dag og finn alt du trenger for å bli fult klar for din første jakt. 

Maria Laugesen