Annerledes underholdning for alle

Er du glad i mysterier, gåter og utfordringer, og vil du samtidig ha aktiv underholdning for hele familien? Da skal du prøve et Escape Room! Med et Escape Room blir du nemlig selv en del av spillet. Her sitter du ikke foran en PC eller TV-skjerm, og du sitter heller ikke hjemme med et brettspill. I steden er du selv aktiv deltager, og du er fysisk til stede i spillet. Escape Rooms fungerer nemlig slik at du blir låst inne i et rom. Helt kort fortalt gjelder det om å komme seg ut av dette rommet innen tiden løper ut. Dette gjør du ved å samle spor, løse gåter og finne redskaper som kan hjelpe deg til å finne nøkkelen eller koden til å komme ut. 

Men Escape Rooms er gjelder ikke bare om å samle spor. Rommet er bygget opp om en historie og et tema, og ofte gjelder det om å løse et mysterium. Slik er konseptet veldig gjennomført, noe som gjør at man som deltager kan leve seg veldig mye inn i det. Dessuten handler Escape Rooms i høy grad om samarbeide. Her trenger man nemlig ikke være fysisk sterk, ha tekniske ferdigheter eller stor viten. Det gjelder om å tenke kreativt og ut av boksen, og dette betyr at alle kan være med. Faktisk er det ofte slik at det er en fordel å være forskjellige typer som tenker på forskjellige måter. Derfor er Escape Rooms en perfekt type underholdning for hele familien, for vennegruppen, eller for kolleger som vil ha morsom, utfordrende og annerledes underholdning med fokus på samarbeid. 

Konseptet har blitt utrolig populært over hele verden, og nå kan du også finne ett morsomt og spennende Escape Room i Oslo. Her kan du selv prøve om du klarer utfordringen, og om din gruppe kommer seg ut av rommet. Dere velger selv hvilket rom og tema dere foretrekker, og hvor mange dere er. Du vil oppleve at man som deltager lever seg veldig mye inn i det, og at det kan være vanskelig å holde hodet kaldt under tidspress. Her er det viktig å hjelpe hverandre, samarbeide og forholde seg rolig under press. Samtidig er det selvfølgelig veldig morsomt, og det er for eksempel en opplagt idé til team building der dere skal bli kjent og lære å samarbeide. Prøv et Escape Room i Oslo i dag, og se om du har det som kreves. 

Maria Laugesen